Teamindeling senioren in tijden van Corona
Terug
Senioren / Trim / Fit nieuws 24 April 2020
Teamindeling senioren in tijden van Corona

Nieuws afbeelding

Afgelopen dinsdagavond heeft het kabinet nieuwe maatregelen bekend gemaakt omtrent het Coronavirus. De jeugd mag in bepaalde maten weer het veld op en de trainingen hervatten. Komende periode zal duidelijk worden hoe dit ingevuld gaat worden. Helaas voor ons, de senioren, is er nog geen mogelijkheid waarin trainen toegestaan is. Daarnaast heeft de KNHB besloten om de gehele competitie te beĆ«indigen voor dit seizoen, 2019-2020. 

Deze maatregelen hebben jammer genoeg invloed op de selectieprocedure, die de Seniorencommissie voor ogen had. Gezien er komende periode geen mogelijkheid is, om te trainen op het veld en/of wedstrijden te spelen, heeft de Seniorencommissie onderstaande besloten.

Op basis van de eerste veld- en zaalperiode, zal er gekeken worden naar de mogelijkheden binnen de teamsamenstelling in de Dames- en Herenlijn. Input van de trainers en coaches nemen wij hierin mee en zullen van belang zijn in de indelingsprocedure.

Mochten de maatregelen na 19 mei van het kabinet en de KNHB, het toelaten om weer te gaan trainen, dan zal de Seniorencommissie bekijken wat er mogelijk is binnen de indelingsprocedure.

De Seniorencommissie wil graag weten van alle senior- en huidig tweedejaars A-leden, wie er in aanmerking wilt komen/uitdaging zoekt voor Dames 1 of Heren 1. Dit kan kenbaar gemaakt worden door een mail te sturen naar: [email protected].
Dit dient uiterlijk donderdag 30 april kenbaar gemaakt te zijn bij de Seniorencommissie.

Verstuur jij GEEN mail, dan gaat de Seniorencommissie ervan uit dat jij NIET in aanmerking wilt komen voor Dames 1 of Heren 1.

De Seniorencommissie streeft ernaar om medio juni de nieuwe teamindelingen te publiceren, derhalve is ervoor gekozen om de selectieprocedure niet uit te stellen naar het begin van het volgende seizoen.

Wanneer je besluit om komend seizoen jouw lidmaatschap op te willen zeggen, dient de opzegging uiterlijk 31 mei ingediend te zijn bij de ledenadministratie. 

Mochten er naar aanleiding van dit bericht vragen zijn, kan je deze stellen via: [email protected].

Voor nu is het belangrijk dat iedereen gezond en fit blijft, zodat we hopelijk begin september kunnen beginnen aan een mooi nieuw hockeyseizoen!

Namens de Seniorencommissie, met vriendelijke groet,

Friso van Leeuwen 
Bestuurslid hockeyzaken senioren