Trimhockey
Terug
Trimhockey

Trimhockey is een vorm van hockey waarbij plezier en gezelligheid voorop staat. Het is een mixed vorm van hockey voor dames en heren van 30 jaar en ouder. Er wordt eenmaal per week getraind. Een groot aantal van de trimhockeyers doet mee aan de Haaglandencompetitie. In een mixed team speel je dan ongeveer één maal per 3 weken een competitiewedstrijd op doordeweekse avonden. Deze competitie wordt elk jaar afgesloten met een gezellig toernooi.

Onze trimhockey groep bestaat uit een mengeling van ouders die nooit hebben gehockeyed maar het spelletje beter willen leren kennen door het zelf te doen en oud-hockeyers die graag willen trainen en af een toe een partijtje willen spelen, maar die niet elke zondag competitie willen spelen. 

Er wordt getraind op woensdagavond van 20.30 tot 22.00 uur. De eerste 3 trainingen zijn op proef en gedurende die tijd hebben wij een hockeystick voor je.

Voor informatie over Trimhockey zie ook https://trim-hockey.nl/.
 
Informatie of inschrijven
Voor meer informatie kan je contact opnemen via e-mailadres [email protected]. Aanmelden voor proeftrainingen of direct inschrijven als lid kan via het inschrijfformulier. Lees ook even de informatie op de pagina's proeftrainen en  lid worden.