Sponsormogelijkheden
Terug
Sponsormogelijkheden

- Algemeen
- Hoofd- en cosponsoring
- Shirtsponsoring
- Teamsponsoring
- Shirt- + teamsponsoring
- Bordsponsoring
- Sponsoring website
- Incidentele sponsoring
- Andere ideeën
- Hoe kunt u sponsor worden?

Algemeen
Sponsoren bij HCWV kan via vele mogelijkheden. Staat uw keuze hieronder er niet bij neem dan contact op met de sponsorcommissie: [email protected].

Voor alle sponsoring geldt dat er per jaar een overeengekomen bedrag aan de club betaald moet worden of dat er afspraken over natura worden gemaakt. Materialen voor de sponsoruitingen worden door de sponsor rechtstreeks betaald aan het bedrijf welke de sponsoruitingen maakt en levert. Onderstaande materiaalkosten zijn indicaties en exclusief btw. Over de jaarlijkse bijdrage aan de club hoeft geen btw betaald te worden. Bij shirt-, team- en bordsponsoring krijgt de sponsor een gratis banner op de HCWV website en op het sponsorbord in het clubhuis.

Hoofd- en cosponsoring
Voor het hoofdsponsorschap en voor de cosponsoring is geen standaardpakket. Graag zoeken we samen met u naar mogelijkheden van sponsoring die het beste past.

Shirtsponsoring
Vanaf 1 augustus 2018 is sponsoring op de voorzijde van de wedstrijdshirts exclusief aanbesteed aan de hoofdsponsor. De achterzijde van de wedstrijdshirts is aanbesteed aan de co-sponsor. Sponsoring op de mouw van de wedstrijdshirts is mogelijk.

De sponsor van het officiële wedstrijdshirt mag onder dezelfde voorwaarden ook een onofficieel uitshirt sponsoren. Vanuit de KNHB zijn er regels m.b.t. het gebruik van uitshirts. Zie voor meer informatie het bondsreglement van de KNHB.

Op de wedstrijdshirts zijn 4 reclame-uitingen toegestaan welke moeten voldoen aan het bondsreglement van de KNHB. Twee verschillende mouwsponsors per shirt is toegestaan zodat de kosten voor het aanschaffen van de materialen kunnen worden gedeeld. Een uiting per mouw is toegestaan welke niet groter mag zijn dan 80 cm2. Shirts dienen besteld te worden bij Sport 2000, Rembrandtstraat 20a in Naaldwijk en u dient vooraf contact op te nemen met de sponsorcommissie.

Voor sponsoring van Dames 1 en Heren 1 gelden andere afspraken, sponsorbijdrage en contractsduur. Neem contact op met de sponsorcommissie wanneer u interesse heeft om deze teams te sponsoren.

Jaarlijkse bijdrage mouwsponsor per sponsor
In overleg
Initiële productie (exclusief sponsoropdruk, namen, rugnummers, etc.)
€ 30,- per shirt (incl. btw)
Contractsduur
minimaal 1 jaar

Teamsponsoring
Om een team als een eenheid te presenteren en een professionele uitstraling te geven is het mogelijk een team van extra kleding te voorzien zoals sweaters, jassen of trainingspakken.

HCWV heeft een clubcollectie welke u vindt in de webshop. De sponsorcommissie kan u helpen met het doen van een bestelling. Als sponsor van HCWV krijgt u nog 10% extra korting op de prijs die u in de webshop vindt. De prijzen in de webshop zijn exclusief opdruk.

Voor sponsoring van Dames 1 en Heren 1 gelden andere afspraken, sponsorbijdrage en contractsduur. Neem contact op met de sponsorcommissie wanneer u interesse heeft om deze teams te sponsoren.

Jaarlijkse bijdrage per sponsor
€ 100,-
Contractsduur
minimaal 1 jaar

Shirt- + teamsponsoring
Wanneer de sponsor ervoor kiest om zowel het shirt als een team te sponsoren wordt een korting toegepast.

Voor sponsoring van Dames 1 en Heren 1 gelden andere afspraken, sponsorbijdrage en contractsduur. Neem contact op met de sponsorcommissie wanneer u interesse heeft om deze teams te sponsoren.

Jaarlijkse bijdrage per sponsor
€ 125,-
Contractsduur
minimaal 1 jaar

Bordsponsoring
Borden met de vermelding van de sponsor op de door hem gewenste wijze geschiedt door middel van plaatsing van een of meerdere standaard borden langs een of meerdere velden. De borden hebben een afmeting van 3200 bij 710 mm en wordt uitgevoerd in 8 mm trespa. Er wordt gebruikt gemaakt van full-colorprint in hoogwaardige 3M 417 folie met laminaat. HCWV werkt samen met een partij die de borden ontwerpt en maakt. U hoeft dus alleen met de leverancier contact op te nemen en heeft er verder geen omkijken naar. Onderstaande prijzen voor initiële productie zijn inclusief 1 uur opmaak en bezorging. Wanneer er sprake is van sponsoring op meerdere velden wordt er maatwerk verzorgd. Dubbelzijdige bedrukte borden worden alleen langs veld 1 aan de zijde van het clubuis opgehangen. Natuurlijk dient u vooraf contact op te nemen met de sponsorcommissie.

terrein HCWV

Jaarlijkse bijdrage enkelzijdig bord langs veld 1
€ 400,-
Jaarlijkse bijdrage dubbelzijdig bord langs veld 1
€ 550,-
Jaarlijkse bijdrage enkelzijdig bord langs veld 2 of 3
€ 250,-
Jaarlijkse bijdrage dubbelzijdig bord langs veld 2 of 3
€ 350,-
Jaarlijkse bijdrage per enkelzijdig bord langs het "panna” veld
€ 250,-
Initiële productie een enkelzijdig bord
€ 410,-
Initiële productie een dubbelzijdig bord
€ 585,-
Initiële productie twee enkelzijdig borden
€ 665,-
Initiële productie twee dubbelzijdig borden
€ 815,-
Contractsduur
minimaal 3 jaar

Sponsoring website
U heeft ook de mogelijkheid op de website van HCWV te adverteren. Op de site zijn daarvoor een aantal aangewezen plekken. De plaatsing van de banner geschiedt door de webmaster van de club. De sponsorcommissie zal alles voor u in orde maken.

Alle sponsors van HCWV krijgen een gratis banner op de website en een vermelding op de sponsorwand in het clubhuis.

Jaarlijkse bijdrage
€ 100,-
Initiële productie
€ 0,-
Contractsduur
minimaal 1 jaar

Incidentele sponsoring
Regelmatig zijn er bijzondere evenementen. Een voorbeeld daarvan zijn de jongste jeugddagen of het jaarlijkse vrijwilligersfeest. Er zijn geen vaste afspraken betreffende sponsoring van een evenement. Als u een specifiek evenement wilt sponsoren, bijvoorbeeld één van de toernooien of een andere activiteit, kunt u contact opnemen met één van de leden van de sponsorcommissie.

Andere ideeën
Naast de genoemde mogelijkheden, heeft u zelf wellicht ook ideeën over de manier waarop u reclame wilt maken. Bijvoorbeeld uw naam verbinden aan het clubhuis, veld of uw logo op materialen zoals hockeyballen. Uiteraard staan wij altijd open voor sponsor suggesties! Neem gerust contact op met de sponsorcommissie om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kunt u sponsor worden?
Als u de club wilt sponsoren of sponsors weet, kunt u dat kenbaar maken via e-mailadres [email protected].