In memoriam Rob Loonen
Terug
27 Maart 2021
In memoriam Rob Loonen


Nieuws afbeelding

Donderdag 25 maart heeft ons het droevige nieuws bereikt dat Rob Loonen (1-9-1959) onverwachts is overleden. Rob Loonen (eerste van links op de foto) was sinds 2004 lid van Wateringse Veld en lang actief als trimhockeyer. De laatste jaren hockeyde Rob niet meer, maar was wel trouw lid van onze vereniging.

Rob heeft veel betekend voor onze vereniging. Rob was als lid van ons eerste bestuur één van de grondleggers van HCWV. Rob was bestuurslid hockey en heeft heel veel gedaan om onze club van een pure gezelligheid vereniging, te veranderen in een vereniging waar zowel plaats is voor gezelligheid als voor prestaties.

Naast zijn rol in het bestuur van onze vereniging, heeft Rob zich veel ingezet als trainer/coach van het team van zijn zoon en dochter in de jeugd en later als scheidsrechter bij de senioren. Rob floot zeer regelmatig de wedstrijden van zijn zoon Eric en dochter Carolijn.

Rob zal herinnerd worden als een lieve man met een hart voor de vereniging en voor de mensen om hem heen.

Namens de gehele vereniging wenst het bestuur van HCWV, zijn vrouw Marie-Louise en kinderen Eric en Carolijn heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws