Terug

Trainers jongste jeugd

 22-1-2021

Elke woensdagmiddag staan er een aantal jonge trainers (D en C lijn), van HCWV de ervaren trainers te ondersteunen bij de jongste jeugd trainingen. Wat ontzettend fijn om te zien dat deze jongens en meiden zo’n goede inzet tonen. Regen, wind en kou houdt ze niet tegen. Dank toppers!!!
... ... lees meer

Wintercompetitie voor de jeugd uitgesteld

 6-1-2021

 ** Update: 11-1-2021**
Zoals aangekondigd heeft het bestuur overleg gehad met de GGD, gemeente en KNHB om te bepalen of het verstandig is om de mixed winter competitie op dit moment door te laten gaan. Ook hebben we met omliggende verenigingen contact gehad over de te volgen strategie en hebben we van verschillende leden en ouders rea ... lees meer

Opbrengst De Grote Clubactie bekend

 21-12-2020

Van half september tot eind november heeft een groot deel van onze jeugdleden weer hard hun best gedaan om loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Zij hebben hiermee het mooie bedrag van € 2.339,70 opgehaald! Hiervoor kunnen we mooie nieuwe traingsmaterialen kopen.
Binnenkort worden de HCWV-prijswinnaars bekend gemaakt!!
Orgi ... lees meer

HCWV Winter Competitie

 8-12-2020

Op zaterdag 9 januari 2021 start op HCWV de Winter Competitie. De Winter Competitie zal duren tot en met zondag 7 februari.  De teams zullen per lijn worden gemixt en de teams zullen bestaan uit jongens en meisjes.
Voor de A, B, C en D jeugd zal de interne competitie worden gespeeld op een 1/2 veld, 7 tegen 7.  Voor de E8-E ... lees meer