Clubnieuws

Onderhoud mailserver HCWV

I.v.m. de overstap van het backend-systeem van AllUnited naar LISA wordt in de loop van dinsdag 18 februari 2020 de bereikbaarheid van HCWV minder via de mail. Uiterlijk in de loop van donderdag 20 februari zijn wij weer bereikbaar met enige kans van hinder in het mailverkeer.

Extra ALV op 5 maart 2020

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van afgelopen november is Arina Blom afgetreden als voorzitter. Sindsdien was deze bestuursfunctie vacant en hebben we als bestuur druk gezocht naar iemand die deze belangrijke functie op zich zou willen nemen. We zijn dan ook erg blij dat we hierin geslaagd zijn: Igor Passchier wil graag het bestuur komen versterken!

 

Lees meer

Spannende laatste zaalwedstrijden!!

Zondag 9 februari staan er voor de JD2 twee  spannende wedstrijden op het programma. Dit team speelt om 9.30 en 10.50 uur in sporthal Hoge Veld en kan bij winst kampioen worden. Kom ze aanmoedigen en toejuichen!

Op zaterdag 15 februari moeten we een stukje rijden voor de kampioenskandidaten. Eerst kunnen we om 11.30 en 12.10 uur de MA2 gaan aanmoedigen in Maassluis. Daarna snel door naar HGC in Wassenaar waar de MA1 twee wedstrijden tegen de directe concurrenten speelt (om 14.10 en 14.50 uur). En bij winst kampioen kan worden.

Lees meer

Twee zaalkampioenen: MA3 en MC2!

Twee teams zijn nu al zaalkampioen geworden, terwijl ze allebei nog twee wedstrijden moeten spelen. Het zijn de MA3 en de MC2, die deze mooie presentatie hebben neergezet! Iedereen is van harte welkom bij de kampioenshuldiging op zondag 8 maart in het clubhuis.

Lees meer

Valentijn ouderendiner - vrijwilligers gezocht!

Op 14 februari organiseert onze toernooicommisie het jaarlijkse ouderendiner, dit keer in het thema Valentijn! Ze zoeken extra vrijwilligers om dit mogelijk te maken - geeft je op via toernooicie@hcwv.nl.

Toon al het nieuws

Overig Nieuws

JF-teams in actie tijdens EK indoor Vrouwen

Naast het EK Indoor vrouwen voor clubteams in de Sportcampus In het Zuiderpark was er zondag een toernooi voor de F-teams. Onze jongensteams deden daar aan mee en hadden een leuke sportieve ochtend. Ze speelde een paar mooie wedstrijden! Leuk dat jullie hieraan meededen! 

Lees meer

Afscheid en welkom in de JC

De Jeugdcommissie van HCWV nam afgelopen vrijdag tijdens een gezellig etentje afscheid van enkele lijncoordinatoren.  Maar gelukkig zijn er ook nieuwe leden bij gekomen. Benieuwd wie dit zijn?

Lees meer

EuroHockey Indoor Club Cup Women 2020, 14-16 februari

In het weekend van 14 t/m 16 februari vindt het Eurohockey Indoor Club Cup Women 2020 plaats in de Sportcampus Zuiderpark Den Haag. Namens EHF, gemeente Den Haag en de hdm EuroHockey Commissie zijn al onze leden van harte uitgenodigd om te komen kijken (toegang is gratis)!

Lees meer
Toon al het overig nieuws

Agenda

Maandag 17 februari
20:00 – 22:00

Masterclass arbitrage

Dinsdag 18 februari
19:00 – 20:30

VVE vergadering Haagsch Buiten

Woensdag 19 februari
19:00 – 20:00

Overleg exploitatiecommissie

19:00 – 20:00

TC vergadering

19:30 – 22:00

LISA training

Toon volledige agenda

Buienradar