Lid worden
Terug
Lid worden

Fijn dat je lid wilt worden van HCWV. Wil je direct lid worden of proeftrainingen volgen, lees dan aandachtig de regels en voorwaarden van de club door. 

De inschrijving betekent dat jij (en je ouders mits minderjarig) met die regels en voorwaarden bekend en akkoord bent. Dat houdt onder meer in dat je verplicht bent en blijft om de contributie te betalen, ook al stop je gedurende het seizoen met hockey.

 
Indien je akkoord bent met de regels en voorwaarden vul je het inschrijfformulier in. Na het invullen klik je op "volgende stap" en daarna op "bevestigen" om het inschrijfformulier digitaal te vesturen. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving. 
LET OP: De inschrijving is pas succesvol nadat je hebt bevestigd!

Nadat een lijncoördinator of een commissie jou heeft ingedeeld in een team verstuurt de ledenadministrateur een e-mail ter bevestiging dat je officieel lid bent. In die e-mail staat ook informatie over het team waar je bent ingedeeld, trainingstijden, inlogcodes en het tenue.

Ooievaarspas of soortgelijk
HCWV faciliteert het gebruik van de Ooievaarspas in de Gemeente Den Haag en soortgelijke passen uit nabije gemeentes. Je krijgt korting op vertoon van jouw Ooievaarspas. Bij jeugdleden tot 18 jaar is dit zelfs 100% van de contributie. Deze korting wordt aan de vereniging vergoed door de Gemeente Den Haag. Indien je hier gebruik van wenst te maken kan je contact opnemen met de penningmeester. Het inschrijfgeld ad € 50,00 voor nieuwe leden valt helaas niet onder de kortingsregeling en wordt door de Gemeente niet aan de club vergoed. Hiervoor krijg je dan ook een factuur.

Vrijwilligers
Onze hockeyclub wordt gemaakt door vrijwilligers. Zonder inzet van vrijwilligers (in veel gevallen de ouders) is het niet mogelijk om onze vereniging draaiende te houden. Daarom heeft de vereniging in het verenigingsbeleid vastgelegd dat minimaal één van de ouders/verzorgers van een jeugdlid van HCWV vrijwilligerswerk verricht binnen HCWV. Ook is vastgelegd dat ieder jeugdlid van HCWV vanaf de B leeftijd (14 jaar) en ieder seniorlid van HCWV vrijwilligerswerk verricht binnen HCWV. Lees ook HCWV, dat zijn we samen voor meer informatie! Mocht je nu al interesse hebben in het verrichten van vrijwilligerstaken voor HCWV, dan kun je dat kenbaar maken in het veld 'Opmerkingen' onder aan het inschrijfformulier, of door een mailtje te sturen naar [email protected]. We zullen dan contact opnemen. Ook in geval je niets opgeeft zullen we na een aantal maanden contact zoeken en gezamenlijk kijken welke mogelijkheden voor deze taken er zijn.

Klik op het inschrijfformulier om door te gaan met inschrijven.