The Indian Maharadja Hockey Cup bij HCWV: doe jij mee (24/8)?
Terug
Jeugd nieuws 16 Mei 2024
The Indian Maharadja Hockey Cup bij HCWV: doe jij mee (24/8)?


Nieuws afbeelding

Op 24 augustus 2024 komt The Indian Maharadja Hockey Cup naar HCWV. Hoe leuk is dat! En zeker als veel HCWV’ers meedoen. Het wordt een dag vol hockeyplezier met spannende wedstrijden, waarbij gestreden wordt om de titel. Je kunt je dan meteen voorbereiden op het nieuwe seizoen. Doe jij mee?


Wat is het?

The Indian Maharadja Hockey Cup is gebaseerd op de populaire Panna Cup, waarbij teams van twee personen het tegen elkaar opnemen op een klein veldje. Het toernooi is open voor teams van twee personen in de leeftijdscategorieën O9, O10, O12 en O14.

De wedstrijden duren elk 1,5 minuut en punten worden behaald door te scoren vanaf de helft van de tegenstander. Na de poulefase gaan de beste acht teams door naar het Gold-veld, de middelste teams naar Silver en de rest naar Brons. Elk veld heeft een winnend team.

Leeftijdscategorieën en tijden

  • O9 + O10: Aanvang tussen 08.30 - 09.00 uur, Eindtijd: 12.00 uur
  • O12 + O14: Aanvang tussen 12.00 - 12.30 uur, Eindtijd: 15.30 uur
De wedstrijden vinden dus plaats bij HCWV.

Inschrijven en meer informatie
Je schrijft je samen met een vriend of vriendin in voor het toernooi (bij de inschrijving vermeld je ook de naam van je teamgenoot). Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per persoon. Hiervoor krijg je ook een mooi shirt van The Indian Maharadja. Meer informatie staat op de site van het evenement:https://atleta.cc/e/4e8SkBPFD1FT. Hier kan je je ook inschrijven.

Bijlage