HCWV'ers ronden HT2 opleiding af!
Terug
5 Juni 2023
HCWV'ers ronden HT2 opleiding af!


Nieuws afbeelding Afgelopen seizoen hebben 9 kandidaten, waarvan 5 van HCWV, succesvol de HT2 (Hockey Trainer 2) opleiding gevolgd. Het is een pittige opleiding die acht maanden duurt. In een elektronische leeromgeving wordt thuis gestudeerd. 

Hiernaast was er bijna elke donderdag klassikaal les op de club. In de leeromgeving en in de lessen is veel aandacht besteed aan Positief Coachen, de ontwikkeling van hockeyers, pedagogiek en spelplezier. Van hieruit is gewerkt aan een goed trainings/ coaching pakket en de juiste training op het juiste moment. 

Ook gingen de cursisten het veld op om het geleerde in praktijk te brengen en beoordeeld te worden. Afgelopen donderdag hebben de HCWV’ers hun praktijkexamen succesvol volbracht. Dit alles onder de bezielende leiding van Jeroen Laurensen (o.a. HCR Dames 1).

HCWV bedank de meiden van MO16-5 voor het feit dat zij zich in deze periode hebben laten trainen door de cursisten en we feliciteren Henk van Maanen, Vincent de Boer, Remco Coumou, Ron van Holland en Wessel van Leeuwen met hun diploma! Bestuur HCWV

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws