Ook dit jaar geen HCWV kampen
Terug
Jeugd nieuws 12 April 2021
Ook dit jaar geen HCWV kampen


Nieuws afbeelding HCWV heeft een mooie traditie om aan het einde van het seizoen voor onze leden uit de C, D en E-lijn kampen te organiseren. Vorig jaar hebben we onze kampen helaas in verband met Corona moeten afzeggen. Om onze kampen goed te organiseren, moeten we daar ruim van tevoren mee beginnen en bovendien ook al vroegtijdig (financiƫle) verplichtingen aangaan. Op dit moment is het niet duidelijk of dit jaar onze kampen wel zouden kunnen doorgaan. Daarom hebben we als bestuur helaas moeten besluiten om ook dit jaar de kampen NIET door te laten gaan. We vinden dit heel erg vervelend, want we beseffen ons dat kamp voor veel kinderen een hoogtepunt van het seizoen is: zeker dit jaar, waarin al zoveel niet doorgaat.

In plaats daarvan willen we wel tot de zomer nog extra activiteiten op onze eigen veld organiseren. We zijn nog wel op zoek naar mensen die mee willen helpen met de voorbereidingen. Heeft u tijd en zin om mee te helpen, meld u zich dan aan via [email protected] Met meer vrijwilligers kunnen we meer organiseren, is het voor iedereen minder werk en bovendien is het erg gezellig om met elkaar aan de slag te gaan. We hopen dat we op jullie steun kunnen rekenen.

Natuurlijk gaan we voor volgend jaar aan de slag om weer spetterende kampen te organiseren. Ook daarvoor zijn we op zoek naar ouders die willen meehelpen en zouden we het erg leuk vinden als jullie je alvast aanmelden.