Voorstellen sportcoördinator Kjeld Crucq
Terug
15 Januari 2021
Voorstellen sportcoördinator Kjeld Crucq


Nieuws afbeelding

Hallo allemaal,


Graag zou ik mezelf even voorstellen. Ik ben Kjeld Crucq (27 jaar) en ik ben per 1 januari jl. werkzaam, via SWSDH Gemeente Den Haag, als sportcoördinator bij Wateringse Veld. Sinds 1 september 2020 ben ik in dezelfde functie ook actief bij Klein Zwitserland. Naast het promoten van de hockeysport op scholen zal ik binnen de vereniging de trainers/coaches en het Technisch Kader ondersteunen. Als trainer en coach ben ik ook actief bij HC Schiedam Meisjes B1. Daarnaast heb ik net de Master in Coaching bij het Johan Cruyff Institute in Amsterdam afgerond en ga ik komend seizoen beginnen aan mijn Hockey Trainer 4 bij de KNHB. 


Ik zal afwisselend op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig zijn. Als je als trainer en/of coach hulp nodig hebt tijdens de training, wilt sparren over bepaalde trainingsstof of andere vragen hebt dan kan je mij altijd appen/bellen of even naar mij toe lopen op de club.


Ik hoop dat we met zijn allen een mooi en sportief tweede seizoenshelft tegemoet gaan en dat wij de kinderen de juiste training en oefenstof kunnen bieden. 


Sportieve groet,

Kjeld Crucq