Nieuwe voorzitter HCWV - Igor Passchier
Terug
7 Maart 2020
Nieuwe voorzitter HCWV - Igor Passchier


Nieuws afbeelding Sinds de ledenvergadering van afgelopen november was na het aftreden van Arina Blom de functie van voorzitter vacant. In de afgelopen maanden heeft het bestuur hard gezocht naar een vervanger. Gelukkig zijn we geslaagd in het vinden van een geschikte kandidaat: Igor Passchier wil graag het bestuur komen versterken. Op 5 maart is tijdens een extra ALV Igor tot voorzitter benoemd.

Hij stelt zichzelf voor: "Ik ben 48 jaar en woon sinds 2000 in Wateringseveld, samen met mijn vrouw en 3 kinderen. Ik werk bij Siemens als technisch specialist aan de ontwikkeling van zelfrijdende auto’s en werk daarbij veel aan projecten in Europa en daarbuiten. In mijn vrije tijd fotografeer ik veel. Ik kom uit een echte korfbalfamilie met een grote betrokkenheid bij de club, waarin alle mogelijke vrijwilligersfuncties wel bij mij en mijn familie zijn langsgekomen. Na een knieblessure in mijn jeugd ben ik zelf gestopt als actieve sporter, maar ben nog wel actief als scheidsrechter bij zowel korfbal als hockey. Daarnaast staat er een racefiets in de schuur die er eigenlijk veel te weinig uit komt. Alle kinderen zijn fanatieke sporters, waarbij mijn zoon korfbalt, oudste dochter hockeyt (in de MB1), en jongste dochter turnster is. Zeker in het weekend is het daarom nog wel eens een uitdaging om alles geregeld te krijgen, wat ongetwijfeld voor veel ouders herkenbaar is.

Bij HCWV doe ik als scheidsrechter mee aan de masterclass, ben in het verleden coach geweest en ben de laatste vijf jaar teammanager van het team van mijn dochter. Vorig jaar heb ik meegeholpen met de wijzigingen van de statuten en het huishoudelijk regelement, die inmiddels zijn aangenomen. Op die manier ben ik met het bestuur van HCWV in aanraking gekomen. In de afgelopen periode heb ik hen leren kennen als een groep mensen die met elkaar de vereniging met veel plezier en toewijding leidt en verder probeert te brengen. Dat is de afgelopen jaren ook uitstekend gelukt, gezien onze nieuwe accommodatie, groei van het aantal leden, sportieve prestaties en prima financiële positie. Ik heb er veel zin in om met het bestuur en alle andere vrijwilligers aan de slag te gaan om deze lijn verder door te zetten. Na mijn benoeming zal ik zo snel mogelijk verder kennis maken met de commissies en vrijwilligers die er met elkaar voor zorgen dat HCWV een prettige vereniging is voor alle leden, ouders en overige betrokkenen. Mochten er vragen, problemen of opmerkingen zijn dan ben ik ook altijd bereikbaar via [email protected].


Reacties

Remko Hayes

7-3-2020 @ 22:26:40 |Igor, bedankt dat je dit wilt doen voor de club!

Sandra Rovers

9-3-2020 @ 12:06:38 |Hartstikke leuk Igor, veel succes!

Reageer op het nieuws