Clubnieuws

ALV 21 november 2019

Donderdag 21 november a.s. is er weer gelegenheid om mee te denken en bijgepraat te worden over belangrijke onderwerpen voor onze club tijdens de Algemene Ledenvergadering. Zoals gebruikelijk wordt in de najaarsvergadering toelichting gegeven op het financieel resultaat van de vereniging in het afgelopen seizoen. Daarnaast staat een belangrijk ander punt op de agenda: de stemming over nieuwe statuten en bijbehorend Huishoudelijk Reglement (HR).

Lees meer

Nieuwe voorzitter voor HCWV gezocht!!

Op 21 november zal Arina Blom bij de Algemene Ledenvergadering aftreden als voorzitter en het bestuur verlaten. Het lukt haar momenteel helaas niet om haar werk en deze taak te combineren. Vanuit het bestuur zal er geen doorstroom zijn naar de plek van voorzitter en we hebben ook nog geen nieuwe kandidaat gevonden. We zoeken daarom een nieuwe voorzitter voor deze mooie club! Heb je interesse of weet je iemand die je hiervoor geschikt lijkt? Laat het ons weten!

Lees meer

Invallen: schema en regels veldcompetitie 2-30 november 2019

Komende week start (het eerste deel) van de veldcompetitie! Op basis van de voorcompetitie heeft de KNHB nieuwe indelingen gemaakt. Deze (kan) effect hebben op de teams waaruit en waarnaar ingevallen mag worden. Onze wedstrijdsecretaris heeft een mooi overzicht gemaakt waarin alles is samengevat.

Lees meer

15 november (her)examen clubscheidsrechter

Op 4 oktober jl zijn er weer 23 kandidaten geslaagd voor het examen clubscheidsrechter.
Ben jij de ouder die ook wil gaan fluiten bij je zoon of dochter of ben je een spelend lid van ouder dan 16 jaar en heb je je deze kaart nog niet gehaald? Dan verwachten we jou op het examen op 15 november! HCWV draagt de kosten voor deze cursus.

Lees meer
Toon al het nieuws

Overig Nieuws

UPDATE Grote Clubactie HCWV

Heb je thuis nog een boekje met verkochte loten, lever die dan in! Het maakt niet uit hoeveel loten je verkocht hebt, ieder lootje is er weer één en helpt als stapje op weg naar ons doel! Je kunt je boekje inleveren tot 13 november in de speciale doos in het clubhuis!

Lees meer
Toon al het overig nieuws

Agenda

Vrijdag 15 november
19:30 – 21:00

Her examens scheidsrechters

Zaterdag 16 november
19:00 – 23:00

Groep 8 feest (Margriet vd Burg)

Maandag 18 november
19:30 – 22:00

HT2

20:00 – 22:00

vergadering scheidsrechterscommissie

Donderdag 21 november
20:00 – 23:00

ALV

Toon volledige agenda

Buienradar

Facebook